Домейн .dance

Търсене на домейн име от областта .DANCE:

Открийте дансинга на вашата Интернет сцена!

Интернет е една голяма сцена, която дава неограничени възможности на хората, които я използват, да достигнат до колкото може повече публика. Танцът е изкуство, което няма език или националност, съответно няма и граници и се нуждае от огромна сцена, за да достигне до всички тези почитатели по целия свят, които го харесват, искат да го гледат и практикуват. Домейнът .dance е точно тази сцена, на която най-добре ще представите изкуството, с което се занимавате, харесвате и споделяте, а именно танците.

Ако имате или желаете да имате сайт, свързан с танците, да направите сайт на вашата школа за танци, да пишете за танците, да споделяте ваши видеа или каквото и да било друго, свързано с това изкуство, регистрирайте вашия .dance домейн още сега и запазете своето място на Интернет сцената!

Примери:

salsa-club.dance

latino-club.dance

sportni-tanci.dance

uroci-sofia.dance

VashataShkola.dance

Домейн .dance

Цени и периоди за домейн .dance

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
62.99 лв.
62.99 лв.
62.99 лв.
2 години
125.98 лв.
125.98 лв.
-
3 години
188.97 лв.
188.97 лв.
-
4 години
251.96 лв.
251.96 лв.
-
5 години
314.95 лв.
314.95 лв.
-
10 години
629.90 лв.
629.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.