Домейн .computer

Търсене на домейн име от областта .COMPUTER:

Има ли нужда да споменаваме, колко важна роля в съвременния живот играят компютрите и каква част от нашето ежедневие е свързана с тях?

Компютрите са навсякъде около нас - за много от нас без тях животът ни би бил напълно различен и немислим. Всеки човек в цивилизованото общество ползва компютър под една или друга форма.

Ако вие или вашият бизнес се занимавате професионално с компютри и компютърни системи, сега е моментът да позиционирате сайта си в оналйн пространството пред точните клиенти с новия домейн .computer!

Бъдете сред първите и запазете вашия най-желан .computer домейн!

Примери:

VashataFirma.computer

nai-dobria.computer

car.computer

obuchenie.computer

blog.computer

Домейн .computer

Цени и периоди за домейн .computer

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
77.99 лв.
77.99 лв.
77.99 лв.
2 години
154.99 лв.
154.99 лв.
-
3 години
232.99 лв.
232.99 лв.
-
4 години
309.99 лв.
309.99 лв.
-
5 години
387.99 лв.
387.99 лв.
-
10 години
774.99 лв.
774.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.