Домейн .coffee

Търсене на домейн име от областта .COFFEE:

Освежи сайта си с .coffee!

Кафето е една от най-предпочитаните освежаващи напитки в световен мащаб, както и една от най-важните за международната търговия селскостопански стоки. Кофеиновата напитка присъства в менюто на всеки един ресторант, бар, кафене и във всеки дом. Кафето е навсякъде около нас. Ако денят ви не може да започне без сутрешно кафе, или тази ароматна напитка е част и от вашия бизнес, защо не регистрирате за сайта си домейн .coffee?

Покажете освежаващата сила на своя бизнес с домейн .coffee!

Примери:

VashetoZavedenie.coffee

VashiatMagazin.coffee

arabica.coffee

robusta.coffee

sutreshno.coffee

Домейн .coffee

Цени и периоди за домейн .coffee

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
77.99 лв.
77.99 лв.
77.99 лв.
2 години
155.98 лв.
155.98 лв.
-
3 години
233.97 лв.
233.97 лв.
-
4 години
311.96 лв.
311.96 лв.
-
5 години
389.95 лв.
389.95 лв.
-
10 години
779.90 лв.
779.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.