Домейн .church

Търсене на домейн име от областта .CHURCH:

В съвременния живот Интернет е неизменна част от живота на по-голямата част от населението по света. В Интернет хората търсят всякаква информация, общуват със своите приятели, пазаруват, плащат сметки, развиват бизнеси, работят и какво ли още не. Съвсем нормално е всяка част от техния живот да бъде на тяхно разположение и онлайн, защо това да не важи и за църквата, която християните посещават?

За всяко църковно настоятелство, което желае църквата да има и онлайн присъствие, могат да създадат свой сайт с домейн името на църквата и разширение .church (на български - църква).

Примери:

pravoslavna.church

sofia.church

katolicheska.church

nameri.church

VashataTsarkva.church

Домейн .church

Цени и периоди за домейн .church

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
83.99 лв.
83.99 лв.
83.99 лв.
2 години
167.98 лв.
167.98 лв.
-
3 години
251.97 лв.
251.97 лв.
-
4 години
335.96 лв.
335.96 лв.
-
5 години
419.95 лв.
419.95 лв.
-
10 години
839.90 лв.
839.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.