Домейн .christmas

Търсене на домейн име от областта .CHRISTMAS:

Коледа е най-големият и най-свят празник за всички християни по света. По време на Коледните празници цялото семейство се събира на празнична трапеза, за да отпразнува заедно Рождество Христово.

По света има различни обичаи за празнуване на този християнски празник, като едни от най-известните от тях са подаряването на коледни подаръци и украсяването на коледна елха.

Christmas е английското значение за Коледа и следователно това е една от най-известните думи в света. Поради тази причина домейнът .christmas е изключително подходящ за всеки сайт свързан с този празник, без значение дали в него се описват коледните обичаи, дали се предлагат коледни подаръци или са описани коледните намаления на даден бранд.

Ако имате какво да предложите на читателите и вашите клиенти, свързано с Коледа, направете го с домейн .christmas.

Примери:

podaraci.christmas

elhi.christmas

obichai.christmas

pochivki.christmas

VashiaSait.christmas

Домейн .christmas

Цени и периоди за домейн .christmas

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
146.99 лв.
146.99 лв.
146.99 лв.
2 години
293.98 лв.
293.98 лв.
-
3 години
440.97 лв.
440.97 лв.
-
4 години
587.96 лв.
587.96 лв.
-
5 години
734.95 лв.
734.95 лв.
-
10 години
1469.90 лв.
1469.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.