Домейн .camp

Търсене на домейн име от областта .CAMP:

Преведено на български camp означава лагер или къмпинг. За всички любители на къмпнига, летните лагери сред природата и палатките .camp домейнът е изключително атрактивен. Ако вие организирате излети сред природата, вашето хоби е свързано с къмпингуване или предлагате туристическа екипировка, домейнът .camp е изключително подходящ за вас.

Регистрирайте вашия .camp домейн още сега!

Примери:

palatki.camp

leten.camp

ekipirovka.camp

organizator.camp

VashataFirma.camp

Домейн .camp

Цени и периоди за домейн .camp

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
132.99 лв.
132.99 лв.
132.99 лв.
2 години
265.98 лв.
265.98 лв.
-
3 години
398.97 лв.
398.97 лв.
-
4 години
531.96 лв.
531.96 лв.
-
5 години
664.95 лв.
664.95 лв.
-
10 години
1329.90 лв.
1329.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.