Домейн .camera

Търсене на домейн име от областта .CAMERA:

Усмивка! Новият .camera домейн е тук, за да хване на фокус вашата таргет аудитория и да постави под светлината на прожекторите вашето хоби или бизнес, свързани с фото техниката. Изчислено е, че 2,5 милиона хора по света имат камери и фотоапарати и само във Facebook и Flickr се публикуват по 6 милиарда снимки месечно. Ако сте производител, дистрибутор или търговец на фото техника, или блогвате съвети за правене на перфектните снимки, насочете обектива на своя бизнес към точните клиенти с новия .camera домейн.

Примери:


kupi.camera

KajiZele.camera

PodNaem.camera

svatba.camera

mario.camera
Домейн .camera

Цени и периоди за домейн .camera

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
158.99 лв.
158.99 лв.
158.99 лв.
2 години
317.98 лв.
317.98 лв.
-
3 години
476.97 лв.
476.97 лв.
-
4 години
635.96 лв.
635.96 лв.
-
5 години
794.95 лв.
794.95 лв.
-
10 години
1589.90 лв.
1589.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.