Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .blackfriday

Търсене на домейн име от областта .BLACKFRIDAY:

Черен петък в съвременната битова култура на САЩ е денят след Деня на благодарността, който е възприет за начало на Коледния пазар.

На този ден обикновено се предлага намаление на цените на стоките и чувствителните към изгодата американци започват лудо пазаруване. Много работодатели отчитат интереса на своите подчинени и дават свободен ден на служителите във фирмата.

Интересът на потребителите към Черния петък постоянно нараства и тази култура се пренася с бързи темпове и към останалите страни. В България вече има няколко проведени кампании Черен петък, които имаха голям успех. Нарастващият интерес към Черния петък логично доведе и до създаване на домейн .blackfriday, който да посрещне нуждите на бизнеса за онлайн представяне на промоционалните кампании.

Ако вие имате намерение да се възползвате от тази тенденция и да увеличите продажбите си, регистрирайте вашия .blackfriday домейн още сега!

Примери:

drehi.blackfriday

obuvki.blackfriday

tehnika.blackfriday

VashiaBrand.blackfriday

VashataFirma.blackfriday

Домейн .blackfriday

Цени и периоди за домейн .blackfriday

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
69.75 лв.
69.75 лв.
69.75 лв.
2 години
138.75 лв.
138.75 лв.
-
3 години
207.75 лв.
207.75 лв.
-
4 години
275.75 лв.
275.75 лв.
-
5 години
344.75 лв.
344.75 лв.
-
10 години
688.75 лв.
688.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.