Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .bio

Търсене на домейн име от областта .BIO:

В момента производството на био продукти бележи голям ръст в световен мащаб. Все повече хора започват да търсят и да използват био храни, био козметика, био препарати за почистване, отслабване и други био продукти. Био производството от своя страна се разраства, за да посрещне потребителското търсене. Домейнът .bio* предоставя страхотна възможност за позициониране на вашия био бранд в Интернет.

Домейнът .bio* може да се използва и като съкращение от биография, биология, биофизика, биотехнологии и други.

Примери:

plodove.bio

zelenchuci.bio

market.bio

magazin.bio

VashataMarka.bio

*С регистрацията на домейн от областта .bio регистрантът се задължава да спазва "Принципите на биологичното земеделие", които са формулирани от Международната федерация на движенията за биологично земеделие. Ако регистрантът е производител или търговец на дребно в областта на селското стопанство и храните, регистрантът се задължава да спазва принципите на биологичното земеделие и всички разпоредби, които са в сила в съответните пазари, където регистрантът възнамерява да представи или да насърчава своите продукти в рамките на он-лайн съдържание, свързано с .BIO домейн.
Домейн .bio

Цени и периоди за домейн .bio

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
147.75 лв.
147.75 лв.
147.75 лв.
2 години
295.50 лв.
295.50 лв.
-
3 години
443.25 лв.
443.25 лв.
-
4 години
591.00 лв.
591.00 лв.
-
5 години
738.75 лв.
738.75 лв.
-
10 години
1477.50 лв.
1477.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.