Домейн .best

Търсене на домейн име от областта .BEST:

Покажете, че сте най-добрите!

Кой е The Best? Вие, разбира се. Покажете това с домейна .best, като го добавите към името на вашата компания, бранд или сфера на дейност. Ако вашите усилия и инвестиции са насочени именно към целта да бъдете най-добрите в своята област, не се колебайте да го заявите публично в Интернет пространството. Бъдете The Best с домейна .best.

Регистрирайте вашето най-желано име още сега!

Примери:

howtobethe.best

damski-drehi.best

pizza-pasta.best

VashetoZavedenie.best

VashiaBrand.best

Домейн .best

Цени и периоди за домейн .best

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
213.99 лв.
213.99 лв.
213.99 лв.
2 години
427.98 лв.
427.98 лв.
-
3 години
641.97 лв.
641.97 лв.
-
4 години
855.96 лв.
855.96 лв.
-
5 години
1069.95 лв.
1069.95 лв.
-
10 години
2139.90 лв.
2139.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.