Домейн .bayern

Търсене на домейн име от областта .BAYERN:

Свободна държава Бавария (на немски Bayern) е една от шестнадесетте федерални провинции на Германия. Столица на провинцията е Мюнхен. Бавария притежава една от най-развитите икономики в света и предлага огромни възможности за биснес и онлайн търговия. Домейнът .bayern е перфектен за всеки, който живее или работи в Бавария или е свързан с нея чрез бизнес, култура или пътувания.

Примери:

shops.bayern

bars.bayern

business.bayern

football.bayern

VashataFirma.bayern

Домейн .bayern

Цени и периоди за домейн .bayern

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
128.99 лв.
128.99 лв.
128.99 лв.
2 години
257.99 лв.
257.99 лв.
-
3 години
386.99 лв.
386.99 лв.
-
4 години
515.99 лв.
515.99 лв.
-
5 години
644.99 лв.
644.99 лв.
-
10 години
1288.99 лв.
1288.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.