Домейн .bar

Търсене на домейн име от областта .BAR:

Искате вашият бар да бъде перфектно представен в онлайн пространството? Освен професионално изработен уеб сайт, ще ви е нужен и подходящ и запомнящ се домейн.

Това може да бъде лесно постигнато със специално създадения за тази цел домейн .bar. Вече не е задължително името на домейна да е със стандартните .com, .net, .bg и т.н. разширения. Достатъчно е да регистрирате името на вашия бар с домейн .bar. Така ще бъдете сигурни, че сайтът ви ще бъде лесно запомнящ се и откриваем от вашите настоящи и потенциални клиенти.

Регистрирайте още сега вашият .bar домейн, преди някой друг да е регистрирал желаното от вас име!

Примери:

my.bar

night.bar

ricco.bar

VashiaBar.bar

Домейн .bar

Цени и периоди за домейн .bar

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
187.99 лв.
187.99 лв.
187.99 лв.
2 години
375.98 лв.
375.98 лв.
-
3 години
563.97 лв.
563.97 лв.
-
4 години
751.96 лв.
751.96 лв.
-
5 години
939.95 лв.
939.95 лв.
-
10 години
1879.90 лв.
1879.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.