Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .associates

Търсене на домейн име от областта .ASSOCIATES:

Често срещано е имена на различни бизнеси и компании да завършват с думата associates, която в превод на български означава съдружници.

С разширението .associates може да се спести значителен брой знаци в името на домейна на такива компании, като края на името им остане след точката. Например ако вашата компания се казва Marketing Associates, можете да си регистрирате домейн marketing.associates, вместо marketing-associates.com/.net/.biz и т.н. Освен, че вашият домейн ще бъде по-кратък и лесен за запомняне, много по-вероятно е желаното от вас име да е все още свободно.

Регистрирайте вашия домейн с разширение .associates още сега!

Примери:

marketing.associates

partners.associates

business.associates

services.associates

YourCompany.associates

Домейн .associates

Цени и периоди за домейн .associates

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
58.75 лв.
58.75 лв.
58.75 лв.
2 години
115.75 лв.
115.75 лв.
-
3 години
172.75 лв.
172.75 лв.
-
4 години
229.75 лв.
229.75 лв.
-
5 години
287.75 лв.
287.75 лв.
-
10 години
573.75 лв.
573.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.