Домейн .associates

Търсене на домейн име от областта .ASSOCIATES:

Често срещано е имена на различни бизнеси и компании да завършват с думата associates, която в превод на български означава съдружници.

С разширението .associates може да се спести значителен брой знаци в името на домейна на такива компании, като края на името им остане след точката. Например ако вашата компания се казва Marketing Associates, можете да си регистрирате домейн marketing.associates, вместо marketing-associates.com/.net/.biz и т.н. Освен, че вашият домейн ще бъде по-кратък и лесен за запомняне, много по-вероятно е желаното от вас име да е все още свободно.

Регистрирайте вашия домейн с разширение .associates още сега!

Примери:

marketing.associates

partners.associates

business.associates

services.associates

YourCompany.associates

Домейн .associates

Цени и периоди за домейн .associates

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
95.99 лв.
95.99 лв.
95.99 лв.
2 години
191.98 лв.
191.98 лв.
-
3 години
287.97 лв.
287.97 лв.
-
4 години
383.96 лв.
383.96 лв.
-
5 години
479.95 лв.
479.95 лв.
-
10 години
959.90 лв.
959.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.