Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .app

Търсене на домейн име от областта .APP:

Имате уеб приложение? Вече може да регистрирате отличителния домейн .APP, с който приложението или онлайн платформата ви ще бъдат разпознаваеми и лесни за запомняне.

Домейнът .APP е подходящ както за компании, предлагащи приложения, където да споделят актуализации и да представят портфолиото си, така и за разработчици, които да увеличат потребителите си. Освен това .APP вдъхва на вашите посетители увереност, че сайтът ви е сигурен, тъй като домейнът изиcĸвa защитена връзка със SSL сертификат, който в СуперХостинг.БГ е включен в услугата.

Изберете домейнът .APP, популяризирайте приложението си и увеличете изтеглянията му лесно с запомнящия се трибуквен домейн.

Примери:

thebest.app

mobile.app

lovethis.app

VashetoPrilozhenie.app
Домейн .APP

Цени и периоди за домейн .app

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
31.75 лв.
37.75 лв.
37.75 лв.
31.75 лв.
2 години
75.50 лв.
75.50 лв.
-
3 години
113.25 лв.
113.25 лв.
-
4 години
151.00 лв.
151.00 лв.
-
5 години
188.75 лв.
188.75 лв.
-
10 години
377.50 лв.
377.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.