Домейн .accountants

Търсене на домейн име от областта .ACCOUNTANTS:

Счетоводството е неразделна част от всеки един бизнес. Счетоводителите винаги ще бъдат нужни и търсени от компаниите. Позиционирайте вас или вашата счетоводна къща в Интернет и помогнете на вашите бъдещи и настоящи клиенти да ви открият по-лесно с домейн .accountants.

Примери:

office.accountants

find.accountants

your.accountants

VashetoIme.accountants

VashataFirma.accountants

Домейн .accountants

Цени и периоди за домейн .accountants

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
226.99 лв.
226.99 лв.
226.99 лв.
2 години
453.99 лв.
453.99 лв.
-
3 години
679.99 лв.
679.99 лв.
-
4 години
906.99 лв.
906.99 лв.
-
5 години
1132.99 лв.
1132.99 лв.
-
10 години
2265.99 лв.
2265.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.