Домейн .academy

Търсене на домейн име от областта .ACADEMY:

Занимавате се с образователни проекти, имате център за обучения, управлявате образователна институция или организирате събития с академични цели? Новият домейн .academy е перфетният избор за име на вашия сайт!

Домейнът .academy дава огромно разнообразие от имена, с които да позиционирате вашия сайт, свързан с каквито и да било образователни цели и проекти. Привлечете своята таргетирана аудитория и покажете вашата специализация в образованието на точните клиенти и партньори.

Регистрирайте вашия .academy домейн сега! Запазете своето онлайн пространство за вашия образователен проект или бизнес!

Примери:

digital.academy

ezikova.academy

photo.academy

gotvarska.academy

business.academy

Домейн .academy

Цени и периоди за домейн .academy

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
87.99 лв.
87.99 лв.
87.99 лв.
2 години
175.99 лв.
175.99 лв.
-
3 години
263.99 лв.
263.99 лв.
-
4 години
351.99 лв.
351.99 лв.
-
5 години
439.99 лв.
439.99 лв.
-
10 години
879.99 лв.
879.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.