Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .ceo

Търсене на домейн име от областта .CEO:

CEO - Новият домейн за лидери!

CEO е абревиатура за Chief Executive Officer - Главен изпълнителен директор. Това обикновено е най-високият пост в една организация. CEO е отговорен за цялостния успех на компанията и има властта да взима решения за бъдещето на организацията. С домейн .ceo всеки лидер може да представи своите проекти пред таргетирана аудитория и да защити своята онлайн идентичност.

Регистрирайте домейн с вашето име и разширение .ceo и създайте сайт, в който да представите себе си, вашата работа или вашите проекти!

Примери:

VashetoIme.CEO

VashataKompania.CEO

Obuchenie.CEO

Informacia.CEO

Nai-dobrite.CEO

Домейн .CEO

Цени и периоди за домейн .ceo

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
203.75 лв.
203.75 лв.
203.75 лв.
2 години
407.50 лв.
407.50 лв.
-
3 години
611.25 лв.
611.25 лв.
-
4 години
815.00 лв.
815.00 лв.
-
5 години
1018.75 лв.
1018.75 лв.
-
10 години
2037.50 лв.
2037.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.