Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .BG

Регистрирайте или трансферирайте своя .BG домейн при нас!

Като официален регистратор на .BG домейни предлагаме напълно легитимна регистрация на домейни .BG от първо и второ ниво, включително с имена на кирилица.

За всеки регистриран .BG домейн получавате:

  • атрактивна цена от 58.75 лв. с ДДС за година;
  • максимално опростена процедура по регистрация;
  • безплатен DNS хостинг;
  • възможност за избор на най-подходящия хостинг план.

* Регистрацията на домейн от областта .BG е свързана с допълнителни изисквания, включително подпис на документ (пълномощно или заявка за регистрация) за идентификация на Регистранта.
Домейн .BG


Регистрация на домейн .BG

Търсене на домейн име:

Изберете лесно за запомняне и изписване име, без специфични символи. Още препоръки за избор на домейн прочетете и в нашите "Съвети за избор на домейн"

Трансфер на домейн .BG

Прехвърляне и управление на домейн:

За повече информация за трансфер на BG домейн можете да прочетете "Трансфер на домейн от областта .BG".

Допълнителни услуги, свързани с домейни от областта .BG

Услуга
цена с ДДС цена
Заявка-промяна на собственост на домейн

Настоящият регистрант на домейна изпраща по имейл данните за новия регистрант на домейна, като физическо или юридическо лице. На база получената информация се генерира заявка за прехвърляне (промяна) на собствеността на BG домейн, както и декларация за прехвърляне. Документите се изпращат за подпис, съответно заявката се изпраща за подпис на новия регистрант, а декларацията за прехвърляне се подписва от настоящия регистрант на домейна. След подписването на документите по надлежния ред те се окомплектова в системата на Регистър.БГ и процедурата по прехвърляне завършва.

12.00 лв.
Заявка-промяна на адреса за кореспонденция

Регистрантът на домейна изпраща по имейл данните, необходими за извършване на промяната. Следва генериране на заявка за промяна на адреса за кореспонденция на регистранта и/или имейл адреса, изпращане на заявката за подпис на регистранта и окомплектоване на подписания документ в системата на Регистър.БГ.

6.00 лв.
Заявка-промяна на името на регистранта

Регистрантът на домейна изпраща по имейл данните, необходими за извършване на промяната. Следва генериране на заявка за промяна на името на регистранта, изпращане на заявката за подпис на регистранта и окомплектоване на подписания документ в системата на Регистър.БГ.

6.00 лв.
Заявка-промяна на лицето за администр. контакт

Регистрантът на домейна изпраща по имейл данните, необходими за извършване на промяната. След получаването на данните следва генериране на заявка за промяна на лицето за административни контакти, изпращане на заявката за подпис на регистранта и окомплектоване на подписания документ в системата на Регистър.БГ.

6.00 лв.
Заявка-промяна на основание за ползване на домейн

Регистрантът на домейна изпраща по имейл данните, необходими за извършване на промяната. След получаването на данните следва генериране на заявка за промяна на основание за ползване на името на BG домейн, изпращане на заявката за подпис на регистранта и окомплектоване на подписания документ в системата на Регистър.БГ.

6.00 лв.
Заявка-отказ от регистрацията на домейн

Регистрантът на домейна изпраща по имейл декларация, че се отказва от регистрацията на домейна. Следва генериране на заявка за отказ от регистрация на BG домейн, изпращане на заявката за подпис на регистранта и окомплектоване на подписания документ в системата на Регистър.БГ.

6.00 лв.

Цени и периоди

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година национален
58.75 лв.
70.40 лв.
64.75 лв.
70.40 лв.
58.75 лв.
70.40 лв.
2 години
129.50 лв.
140.80 лв.
129.50 лв.
140.80 лв.
-
3 години
194.25 лв.
211.20 лв.
194.25 лв.
211.20 лв.
-
4 години
259.00 лв.
281.60 лв.
259.00 лв.
281.60 лв.
-
5 години
323.75 лв.
352.00 лв.
323.75 лв.
352.00 лв.
-
10 години
647.50 лв.
704.00 лв.
647.50 лв.
704.00 лв.
-